Uitstekende en Betaalbare Webhosting

ED Your Service is één van de hosting- en domeinregistratie providers van Nederland. Wij leveren de beste hosting en persoonlijke service. Sinds 1 januari 2019 beschikken wij  over acht gloednieuwe webservers die in de Nederlandse Datacenters staan. Ons netwerk is gekoppeld aan het glasvezel en voor de opslag gebruiken wij SSD schijven. Door deze zeer moderne systemen zal je website of webshop sneller laden. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar.

ED Your Service zorgt ook dat jouw website altijd online is. Met 99,95% beschikbaarheid grijpen jouw potentiële klanten nooit mis.

 

 

De persoonlijkste Webhoster van 2019!

ED Your Service is de persoonlijkste webhoster van 2019! Met een gemiddelde reactietijd van 15 minuten. Een snelle site is natuurlijk belangrijk voor de vindbaarheid van je website of webshop, maar dit heeft ook direct invloed op de professionele ondersteuning jouw site! Wil jij ook de beste persoonlijke ondersteuning voor jouw site, neem dan contact op met ED Your Service.

 

Webhosting pakketten

Al onze webhosting servers staan in een hoge beschikbare cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook!

 

 Dagelijkse backups

Wij maken dagelijks afhankelijk van uw pakket minimaal twee back-ups van uw website en databases.

7 dagen per week helpdesk

Door onze ruime helpdesk openingstijden garanderen wij ondersteuning op uw vragen binnen 24 uur.

99,9% uptime garantie

ED Your Service garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%.