Uitstekende Webhosting

ED Your Service is één van de hosting- en domeinregistratie providers van Nederland. Wij leveren de beste hosting en persoonlijke service. Sinds 1 september 2020 beschikken wij over twaalf gloednieuwe webservers die in de Nederlandse Datacenters staan. Ons netwerk is gekoppeld aan het glasvezel en voor de opslag gebruiken wij SSD schijven. Door deze zeer moderne systemen zal je website of webshop sneller laden. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar.

ED Your Service zorgt ook dat jouw website altijd online is. Met 99,95% beschikbaarheid grijpen jouw potentiële klanten nooit mis.

 

 

Webhosting met ED Your Service

 

Persoonlijk contact

Heb je vragen over je internet-verbinding? Of wil je weten hoe je een database aanmaakt? ED Your Service helpt je direct. In voor jou begrijpelijke taal.

Proactieve aanpak

ED Your Service helpt je jouw website veiliger te maken. We bieden je onder andere een https-verbinding aan. We monitoren jouw website 24/7 op kwetsbaarheden.

Gebruiksgemak

Natuurlijk wil je snel aan de slag. Wij leveren we jouw webhostingspakket snel op. Vervolgens log je in en installeer je in één klik jouw favoriete cms.

 

De persoonlijkste webhosting onderneming

ED Your Service is de persoonlijkste webhosting onderneming voor 2020! Met een gemiddelde reactietijd van 15 minuten. Een snelle site is natuurlijk belangrijk voor de vindbaarheid van je website of webshop, maar dit heeft ook direct invloed op de professionele ondersteuning jouw site! Wil jij ook de beste persoonlijke ondersteuning voor jouw site, neem dan contact op met ED Your Service.

 

Webshop Hosting pakketten

Al onze webhosting servers staan in een hoge beschikbare cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook!

Dagelijkse back-ups

Wij maken dagelijks afhankelijk van uw pakket minimaal twee back-ups van uw website en databases.

7 dagen per week helpdesk

Wij maken dagelijks afhankelijk van uw pakket minimaal twee back-ups van uw website en databases.

99,9% uptime garantie

ED Your Service garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%.

 

Versleutelde verbinding met Let’s Encrypt

In Nederland is het verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. In de Algemene verordening gegevensbescherming ofwel AVG is dit vastgelegd. Met een SSL-certificaat weet je als website-eigenaar zeker dat je voldoet aan deze eis die gesteld wordt in de AVG. SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt.

Een hoge positie in Google

Google maakt zich sterk voor een veiliger internet en wil website-eigenaren daarom aansporen hun website veiliger te maken. Daarom heeft Google besloten om websites die gebruik maken van een SSL-certificaat te belonen met een hogere positie in de zoekresultaten. Hoe hoger je website in de zoekmachine resultaten staat, hoe meer bezoekers je website krijgt. Een SSL-certificaat draagt dus bij aan de online vindbaarheid en het succes van je website.