Webdesign

ED Your Service is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites. ED Your Service maakt voor u een professionele website om de beste resultaten te bereiken.

ED Your Service is een betrouwbaar en flexibel webdesign bureau in Bergschenhoek. Wij zijn eigenaar van meerdere webservers in Nederland en daarbuiten en zijn niet afhankelijk van derden. ED Your Service is het adres  voor een degelijke, professionele website tegen een vriendelijke prijs.

Naast het ontwikkelen en beheren van websites, kan ED Your Service u nog meer diensten aanbieden. Wij zijn zoekmachine specialist en weten precies hoe wij uw website kunnen promoten op het internet.

Wij ontwikkelen websites in WordPress CMS, zodat u zelf de mogelijkheid heeft om de inhoud van uw website zelf makkelijk aan te passen. Natuurlijk kunt u dit ook overlaten aan ED Your Service.

 

Ontwerpen

Samen met u ontwerpen wij de website naar uw persoonlijke stijl, geschikt voor uw doelgroep. U kunt het proces bespoedigen door het aanleveren van een logo, teksten, foto’s en het meedenken over de huisstijl en vormgeving.

Ontwikkelen

Software ontwikkeling werkt het beste in cyclische oplevermomenten. Door middel van deelopleveringen kunt u het proces bijsturen als dat nodig is. Kijk online mee op onze ontwikkelomgeving en geef je feedback.

Fotoshoot

Heeft u niet genoeg foto’s? ED Your Service komt tegen een extra vergoeding bij u langs. Om foto’s te maken die wij gebruikt voor de opmaak en content van uw website. Met professionele software worden de foto’s geschikt gemaakt voor de website, zodat de laadtijd snel blijft.