Registreren

Het registreren van een domeinnaam is nodig om een uniek adres op het internet vast te leggen. Met een eigen domeinnaam bent u vindbaar in zoekmachines zoals: Google en Bing. Naast de meest gangbare domeinnamen zoals .nl of .com is het ook mogelijk om bij ED Your Service andere extensies zoals .amsterdam of .gratis te registeren.

Of het nu gaat om een domeinnaam voor een website, webshop, vereniging, school of bedrijf. Leg je eigen domeinnaam vast, voordat iemand anders u voor is. Uw registratie wordt altijd direct verwerkt. Bij ED Your Service registreert u domeinnamen met iedere extensie die u maar wil.

Waarom een domeinnaam registreren?

Zonder een domeinnaam is het niet mogelijk om een website of webshop te beginnen. Om een domeinnaam te kunnen registeren zijn er een aantal voorwaarden waaraan u dient te voldoen. De domeinnaam dient vrij te zijn, dit kan u zelf controleren met behulp van het programma aan de rechterzijde (Domeinnaam nog vrij?). Natuurlijk kan ED Your Service dit ook kosteloos voor u doen, zonder verdere verplichtingen.

Waarom een domeinnaam registeren bij ED Your Service.

  • Vierentwintig uur per dag kunnen wij domeinnamen voor u registeren.
  • Gratis advies bij het registeren van een juiste domeinnaam.

ED Your Service kan alle diensten leveren welke te maken hebben met uw website of webshop.