Hoger in de Google resultaten

ED Your Service weet als geen ander hoe je dit in fases kan realiseren.

Link kwaliteit

Tegenwoordig kijkt Google naar de link kwaliteit. Heb je aardig wat links op onbelangrijke websites staan, dan heeft dit nadelige effecten op je positie in Google. Je kan je beter richten op het verkrijgen van links op enkele pagina’s van hoge kwaliteit.

Social media

Berichten in Facebook, Twitter en Instagram helpen je vindbaarheid via Google te verbeteren.

ED’s weekend 45 TIP❗️❗️❗️

De belangrijkste 🌏 domeinnaam die je nu bezit 💫, is waarschijnlijk die van jouw 🏠 bedrijf. Wanneer je ambities 📈 hebt of misbruik 🏴‍☠️van jouw naamsbekendheid wil voorkomen, doe je er goed aan defensief meerdere domeinnamen 🏘 te registreren.

🌐 ED Your Service geeft je graag gratis 🌏 advies.

🎆Temperatuur korting!!!🌠

In de laatste twee maanden van 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ (november en december) ontvangt elke nieuwe klant temperatuur korting van ED Your Service. Hoe ❄️kouder🌬 het wordt, des te meer korting je van ons krijgt.

De temperatuur ☃️wordt gemeten in Bergschenhoek. Bij ED Your Service zit je ondanks het 🌨koude 🏖weer er altijd warmpjes bij!!😉

Laat je bedrijf meer opvallen met Google Posts!!

Wat zijn Google Posts?

Google posts zijn kleine berichten die wij voor u kunnen schrijven en koppelen aan uw bedrijfspagina. U kunt Google Posts het beste vergelijken met uw eigen blog op uw website.

Alternatief voor website blog?
Het is geen geheim dat Google met al haar functionaliteiten als Google Mijn Bedrijf, Shopping, Openingstijden, Google Maps en ga zo maar door, de bedrijfswebsite steeds minder essentieel maakt. De Google Posts functionaliteit lijkt een alternatief te vormen voor de website blog. Maar dan met een heel groot verschil: je website blog blijft zo lang online staan als jij wilt, maar een Google Post blijft slechts een week online staan. Daarna wordt deze automatisch verwijderd.

Let op: de content die via Google Posts gepubliceerd wordt, blijft slechts een week online staan.

ED Your Service Hosting

ED Your Service Hosting staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw website wordt op professionele webservers gehost, die continu in de gaten worden gehouden door ED Your Service. De servers van ED Your Service zijn stuk voor stuk opgebouwd uit specialistische onderdelen van professionele kwaliteit.

Speciaal geconfigureerd om 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw websites te hosten, komen onze servers volledig tot hun recht in de datacentra in Amsterdam, Diemen, Ede, Haarlem, Middelburg, Groningen, Maastricht, Rotterdam, welke wij hebben uitgekozen om hun snelheid en betrouwbaarheid.