ED Your Service hostingoplossingen zijn standaard op maat. Dit betekent dat ED Your Service bekijkt welke voorzieningen het beste bij u passen.

Wat is webhosting?
Webhosting of hosting is in feite het huren van een stukje opslag van een server. Onze sterke servers staan in het Nederlands datacenter en zijn permanent verbonden met het internet. Op die manier is uw website of webshop bereikbaar voor iedereen. ED Your Service zorgt ervoor dat uw website, webshop en e-mail optimaal blijft werken door regelmatig onderhoud uit te voeren. Het onderhoud wordt altijd ’s nachts uitgevoerd en uw gegevens blijven altijd bereikbaar door onze dubbele server uitvoering.

Waarom ED Your Service?

DATACENTER
Wij brengen uw diensten in een hoogwaardig datacenter in Nederland. Zo ben u er zeker van dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen.

BETROUWBARE HOSTING
Ons netwerk is dubbel uitgevoerd. Uptime van 99,99%. Met onze cloudhostingtechnieken. Als uw onderneming groeit, is uitbreiding geen enkel probleem.

RAZENDSNEL NETWERK
Op ons hoogwaardige hostingplatform is uw website verzekerd van de beste performance. Zo zijn onze servers aangesloten aan het glasvezel netwerk.

PAKKET

Prijs per maand en
EXclusief 21% BTW

Setupkosten € 50,--

Gratis .nl domeinaam

Dataverkeer in GigaByte

Totale schijfruimte in Megabytes

VPS (Laatsnelheid van website)

E-MAIL

Schijfruimte in Megabytes

Aliassen

Actief spamfilter

Online webmail

Afwezigheidsberichten

Forwarding

Extra e-mail account

Facturering en Looptijd

START

€ 7,50

gratis

-

30

500

-


100

2

-

-

€ 3,- pm

jaarlijks

PLUS

€ 17,50

gratis

60

1000


200

3

€ 3,- pm

jaarlijks

Meest gekozen!

PRO

€ 27,50

gratis

120

2000


300

5

€ 3,- pm

jaarlijks