Contentmanagementsysteem

CMS of wel Contentmanagementsysteem zijn applicaties die zijn ontworpen om dynamische inhoud voor websites of webshops te beheren.

Alle CMS-applicaties hebben de mogelijkheid om nieuws of blogs te beheren en ze bevatten allemaal een sjabloneringssysteem waarmee het uiterlijk / de stijl van webpagina’s kan worden gecontroleerd. De meer geavanceerde toepassingen kunnen een vrijwel eindeloze lijst met extra functies bevatten, waaronder: categorieën; commentaar; gebruiker login’s; polls; statistieken; bestandsbeheerders; FAQ-managers; enzovoorts.

CMS-applicaties passen meestal in de volgende losse categorieën: blogs (ook bekend als weblogs), CMS’s, portals (modulaire functies die kunnen worden toegevoegd aan een standaard paginalay-out met drie kolommen) en Frameworks (doe-het-zelf-systemen).

E-commerce en bedrijven

Webgebaseerde zakelijke applicaties omvatten e-commerce systemen (ook bekend als winkelwagentjes) voor het beheer van verkoopwebsites, Customer Relationship Managers (CRM), klantondersteuningssystemen en projectmanagers.

Foto’s en bestanden

Foto’s en bestanden bevatten afbeeldingsgalerijen en andere toepassingen die helpen bij het beheren van afbeeldingen van websites, muziek, video’s en andere multimedia.

 

Welke Contentmanagementsystemen ondersteunen wij:

Magento

Magento is een geavanceerde, open-source e-commerce oplossing. Het vereist de implementatie van ontwikkelaars en biedt als zodanig flexibiliteit, volledige aanpassing en de mogelijkheid om de software te schalen naarmate uw bedrijf groeit.

We bevelen Magento aan als de beste e-commerce software voor bedrijven en snelgroeiende online bedrijven. We kozen Magento uit tientallen e-commerce softwareprogramma’s vanwege het open-source karakter waarmee je elk aspect van je site kunt aanpassen. Het is ook geweldig voor degenen die meer dan één winkel hebben.

WordPress

WordPress software maakt gebruikt van thema’s welke ik grote mate de vormgeving van je website of webshop bepalen. Deze thema’s zijn gratis te downloaden op het internet, echter zit je dan wel vast aan bepaalde standaarden. ED Your Service werkt hoofdzakelijk met premium thema’s, zodat het thema helemaal naar wens kan worden ingericht en vanwege de betrouwbaarheid.

Plug-ins
WordPress is niet alleen onder gebruikers populair, maar ook hackers richten zich steeds vaker op WordPress. Om kwaadwillenden buiten de deur te houden is het erg belangrijk om de veiligheid van uw WordPress omgeving goed te verzorgen. Dit begint al met de eigen gebruikersgegevens en de bijbehorende wachtwoorden. Zorg voor een niet eenvoudig te raden wachtwoord. Daarnaast kunnen beveiligingslekken ontstaan in de WordPress installatie of plug-ins die niet up-to-date zijn. Het uitvoeren van updates zorgt er daarom voor dat reeds bekende beveiligingslekken worden gedicht.