Over ED Your Service

EDward Boon


Mijn naam is Edward Boon. Na mijn studie HBO Informatica, heb ik in 2011 mijn droom verwezenlijkt en ben voor mijzelf begonnen als webdesigner. In de afgelopen acht jaar is ED Your Service gegroeid tot een middelgroot webdesign en hostingbedrijf van Nederland.

ED Your Service doet meer dan alleen webdesign. Desgewenst verzorg ik ook de domeinregistratie en het onderhouden van website of webshops. Alles onder één dak met één contactpersoon voor het hele proces.

Al klant van ED Your Service, dan zijn wij ook ’s avonds, zaterdag en zondag bereikbaar voor het bieden van hulp of het beantwoorden van vragen.

ED Your Service, net dat beetje meer…

Netwerk infrastructuur

Door de enorme groei is ED Your Service de afgelopen maanden bezig geweest om zijn webservers te vervangen. De websites en webshop van de ED Your Service klanten draaien op meerdere webservers in Nederland. Mocht het toch voorkomen dat een webserver uitvalt, dan zal automatisch een andere webserver de websites overnemen.

Er staan inmiddels acht nieuwe webservers in Amsterdam, Diemen, Ede, Haarlem, Middelburg en Rotterdam.

De webservers van ED Your Service zijn natuurlijk super streng beveiligd.

 

Klanten over ED Your Service

Leanne Serena Music

Leanne Serena

ED Your Service neemt de tijd om samen een passend ontwerp te maken voor je website. ED staat open voor eigen inbreng en past de website netjes en snel aan indien nodig.

Michelle McLeary LifeCoaching

Michelle McLeary

Ik heb ED ervaren als een hele enthousiaste en gedreven persoon die creatief met je meedenkt. Ook is hij snel en vakkundig, maar wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat hij heel betrouwbaar is. Ik ben erg blij met mijn nieuwe website!

Beyond Psychotherapie

Erik Ivo Homan

Als er een iemand is die een goed gekozen bedrijfsnaam heeft dan is het Ed: zijn service is uitmuntend. Hij werkt snel en denkt actief mee met het vinden van oplossingen bij alle uitdagingen die het maken en markeren van een website met zich mee brengen! Een echte aanrader dus!

Toen ik Edward nodig had, ja daar was hij. Hij reageert snel en denkt mee. Loopt ook op zaken vooruit, waar ik nog niet aan had gedacht. Ik kan ook op hem rekenen in de avonden bijvoorbeeld. En de rekening die ik krijg, valt me iedere keer reuze mee. Het fijne van ED Your Service vind ik dat de lijnen kort zijn en dat er snel gehandeld wordt. Edward bedankt voor je service, want dat is waar jij voor staat!

Linda van Rossum

 

ED Your Service Organigram

 

Reclamespotje:

Ons reclamespotje is te horen via de volgende websites: